Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Blauw
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Blauw
€ 133,95
€ 99,85
25% korting
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Roze
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Roze
€ 133,95
€ 99,85
25% korting
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Rood
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Rood
€ 133,95
€ 99,85
25% korting
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Lichtblauw
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Lichtblauw
€ 133,95
€ 99,85
25% korting
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Wit
Van Dijk Toys - Loop-bakfiets Junior Wit
€ 133,95
€ 99,85
25% korting

De bakfiets is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Gezinnen met meerdere kinderen lopen al snel tegen het probleem op dat het lastig is om zowel kinderen, boodschappen als tassen te vervoeren. Een bakfiets bied daarbij uitkomst want je kunt in een bakfiets heel gemakkelijk je kinderen, huisdieren en/of boodschappen vervoeren zonder bang te hoeven zijn dat je fiets te zwaar wordt. De bakfietsen van tegenwoordig fietsen niet alleen heel licht maar ook ligt het zwaartepunt erg gunstig zodat navigeren met een bakfiets erg prettig is.

De Cargobike is erg wendbaar en gemakkelijk te besturen. Er is vaak een bankje aanwezig waar een driepuntsgordel op vast zit zodat kinderen erg veilig zitten in de bak. Als ouder is het erg prettig dat je kinderen en/of huisdieren voor je zitten zodat je deze geakkelijk in de gaten kunt houden.

De elektrische bakfiets
Er is nu ook een elektrische bakfiets te koop. De elektrische uitvoering van de bakfiets is nog gemakkelijker in het gebruik doordat deze zeer prettig fietst. De standaard bak voorziet meestal in de ruimte voor 4 kinderen. Het is echter mogelijk een extra bankje te plaatsen waardoor er 6 kinderen in passen. De onderdelen van deze vaak goedkope elektrische bakfiets zijn van dezelfde kwaliteit als de gewone elektrische fiets. De accu is meestal afneembaar waardoor deze gemakkelijk op te laden is.

Soorten bakfietsen
Er zijn verschillende soorten bakfietsen te koop. De standaard bakfiets is voorzien van 3 wielen: 1 aan elke zijde van de bak en 1 aan de achterzijde. Maar er zijn ook bakfieten met 2 wielen. Het spreekt voor zicht dat de standaard bakfiets met 3 wielen stabieler is dan de bakfiets op 2 wielen. Zeker bij een zwaardere belasting of veel beweging in de bak is het gemakkelijker fietsen op een 3 wieler dan op een 2 wieler. Natuurlijk bestaat ook de oude type bakfiets nog welke meestal gebruikt werd om artikelen mee te vervoeren maar de bakfietsen op onze website zijn veel lichter en voorzien van een stevige bak van ongeveer 50cm hoogte waar je veilig je lading mee kunt vervoeren.

Bakfietsen zijn qua model unisex, ze zijn gemaakt voor zowel heren als dames maar soms zijn de kleuren nogal vrouwelijk of is de uitvoering juist heel stoer.

Verschillende merken bakfietsen
Er zijn verschillende merken die bakfietsen maken. Zo vind je bakfietsen van Johnny Loco, Kiddimoto, Troy, Cangoo en Vogue in ons overzicht. Dat bakfietsen niet duur hoeven te zijn is ook meteen duidelijk want de bakfietsen zijn zeer scherp geprijsd.

Goedkope bakfiets kopen
Een bakfiets koop je nu zeer voordelig via fietsenwinkeltje.nl. Er is een ruime keuze uit verschillende merken en ook hebben we elke dag leuke acties en aanbiedingen waarmee je extra kunt besparen op je aankopen. Profiteer van extra veel korting op de mooiste bakfietsen. De prijzen worden elke dag up to date gehouden en soms verschillen de prijzen heel veel omdat er een actie actief is of een leuke aanbiedingen van een bepaald merk of geselecteerde artikelen, daarmee kun je dan goedkope bakfietsen kopen doordat je heel veel korting ontvangt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste een bericht als we een leuke aanbieding hebben voor je gewenste bakfiets!