Goedkope hondenfietsmand kopen online

De fiets is in Nederland niet weg te denken en of je nu wel of niet van fietsen houd het is meestal de snelste manier van vervoer in de stad en in je directe omgeving. Een fiets kun je voorzien van verschillende accessoires zodat je er nog meer plezier en gemak aan kunt beleven. Omdat het steeds drukker wordt met auto's in de steden worden fietsen steeds meer gebruikt. De laatste jaren zijn er dan ook verschillende nieuwe accessoires op de markt gekomen die je kunt gebruiken om je fiets te gebruiken voor andere dingen. Een van de accessoires die erg in populariteit is gestegen is de hondenfietsmand.

Een fietsmand wordt meestal gebruikt om boodschappen mee te nemen. Maar steeds vaker zie je dat een mand ook wordt gebruikt voor het vervoer van huisdieren. Er zijn steeds meer mensen die het prettig vinden om hun trouwe viervoeter mee te nemen op de fiets. Er zijn dan ook verschillende maten hondenfietsmanden verkrijgbaar zodat je voor de meeste honden wel een passende mand kunt vinden. Is er geen mand die je hond kan dragen dan is er vaak wel een andere oplossing waarmee je toch je huisdier kunt meenemen op de fiets.

Goedkope hondenfietsmand kopen online
Hondenfietsmand bevestigen op fiets
Er zijn een aantal mogelijkheden om een hondenfietsmand op je fiets te bevestigen. Als je een transportfiets hebt dan kun je een fietsmand op je bagagedrager voor bevestigen waar je de hond in kunt vervoeren. Tot ongeveer 20 kilo kun je op deze manier prima je hond meenemen. Het is ook mogelijk om een fietsmand op je bagagedrager achter te bevestigen. Maar als de hond achter je zit is het lastig om deze in de gaten te houden en te corrigeren. Sommige hondenfietsmanden zijn standaard voorzien van beugels voor aan het stuur. Je kunt deze op bijna elke fiets bevestigen. Wel is het zaak om in de gaten te houden hoeveel gewicht de mand mag hebben en ook moet je er rekening mee houden dat een zware hond aan het stuur lastig fietsen kan zijn, zeker als je huisdier beweeglijk is.

Fietskar voor vervoer hond
Een andere mogelijkheid om je huisdier te vervoeren is de fietskar. Een fietskar heeft tevens als voordeel dat je ook wat grotere honden mee kunt nemen. Natuurlijk zal dit verschillen per fietskar zodat je even in de gaten moet houden tot hoe zwaar de fietskar belast kan worden. Een fietskar is tevens erg stabiel dus zul je minder last hebben van het bewegen van de hond.

Bakfiets voor vervoer grote honden.
Als je een hele grote hond hebt die je mee wilt nemen op de fiets dan moet je toch gaan denken aan een bakfiets. De bak die voorop de bakfiets zit kun je meestal zwaar belasten dus kun je ook zonder problemen grote honden vervoeren. Een bijkomend groot voordeel van de bakfiets is dat deze erg stabiel is, dus ook als de hond ineens gaat bewegen dan hoef je niet bang te zijn dan je valt met je fiets.

Goedkope hondenfietsmand kopen online.
Op fietsenwinkeltje.nl vind je elke dag een overzicht van de verschillende mogelijkheden die er zijn om je huisdier veilig te vervoeren. Zo vind je in het overzicht de meest voordelige hondenfietsmanden van verschillende populaire merken terug. Ben je op zoek naar een goedkope hondenfietsmand? Kijk dan eerst tussen onze acties en aanbiedingen waarmee je flink kunt besparen op je aankoop.

Categorieën: Fietsmand, Hondenfietsmand, Bakfiets
Merken: Basil hondenfietsmand, Fastrider hondenfietsmand
Fietsenwinkel

KORTING: