Popal - City 28 Inch 49 Cm Dames 6v V-brake Zwart
Popal - City 28 Inch 49 Cm Dames 6v V-brake Zwart
€ 410,95
€ 307,90
25% korting

Op fietsenwinkeltje.nl vind je dagelijks een enorm aanbod damesfietsen. Tevens kun je elke dag profiteren van de laatste acties en aanbiedingen van heel veel verschillende merken fietsen. Koop de laatste nieuwe modellen fietsen van bekende merken nu met flinke korting. In het overzicht van onze damesfietsen vind je de laatste nieuwe modellen fietsen maar ook de modellen die al langer te koop zijn zoals de populaire modellen die door veel bezoekers gebruikt worden. Er zijn veel verschillende soorten damesfietsen zo vind je op fietsenwinkeltje.nl elektrische damesfietsen, moederfietsen, omafietsen, stadsfietsen, transportfietsen voor dames en nog veel meer fietsen, onderdelen en accessoires. Ook kun je eenvoudig een selectie maken tussen fietsen met versnellingen en fietsen zonder versnellingen.

Damesfietsen met korting kopen via fietsenwinkeltje.nl
De laatste jaren zijn transportfietsen voor dames razend populair onder de jongeren. Een transportfiets met een leuke mand of een mooi krat erop zie je dan ook vaak in het straatbeeld terug en ook al deze accessoires kun je via onze website toevoegen aan je bestelling. Accessoires kun je ook voordelig aanschaffen via onze website. Voor de ouderen zijn juist de elektrische fietsen razend populair. Er zijn hiervan ook verschillende uitvoeringen beschikbaar. Maar wat je ook zoekt, we zijn allemaal op zoek naar een leuke aanbieding waarmee we zeker zijn dat we de laagste prijs betalen voor de damesfiets van je keuze.

Ruim assortiment damesfietsen op fietsenwinkeltje.nl
Er zijn aardig wat verschillende leveranciers van fietsen die allemaal hun eigen mooie modellen fietsen maken. Zo vind je hele mooie, bijzondere en technisch zeer ingenieuze fietsen. Maar meestal zitten de verschillen tussen de verschillende merken in de gebruikte materialen, de uitvoering van de modellen en de mogelijkheden van de fietsen. Dit is dan ook vaak de reden waarom je voor sommige modellen veel meer moet betalen dan andere. Van de meeste fietsen zijn maar beperkte maten beschikbaar en als de gewenste framemaat niet te leveren is dan vind je dat terug in ons overzicht. Als de gewenste framemaat niet te leveren is dan is het soms ook mogelijk om deze via een andere fietswinkel nog wel te kunnen leveren aan de klant.

Damesfiets kopen online
Een damesfiets online kopen heeft een aantal voordelen. Zo kun je eenvoudig vergelijken tussen modellen van verschillende fabrikanten, je kunt gemakkelijk selecteren op prijs of uitvoering en je kunt snel en simpel zien wat de levertijd is van de gewenste fiets. Meestal is hetzelfde model fiets goedkoper online te bestellen dan in de fietsenwinkel om de hoek omdat de online webwinkel minder kosten hoeft te maken om de fiets te verkopen. Dit is natuurlijk alleen in het voordeel van de consument. Je hoeft niet bang te zijn dat er minder service geboden wordt als je een fiets online koopt want je krijgt gewoon garantie op je aankopen. Sterker zelfs, als een bestelling niet aan je verwachtingen voloet dan kun je deze gewoon retour sturen. Ook wordt je bestelling vaak sneller thuis afgeleverd dan wanneer je een fiets koopt in een fietsenwinkel.

Door jezelf aan te melden voor onze nieuwsbrief ontvang je als eerste nieuws over nieuwe modellen en leuke nieuwe aanbiedingen. Indien er kortingscodes beschikbaar zijn dan krijg je deze ook als eerste in de mail!