Team 300 28 inch racefiets uitgevoerd met: aluminium 6061 frame18 shimano sora versnellingen (geïntegreerde shifters)sora compact tandwiel met hollowtech ii-bracketgeïntegreerde kopseriezwarte aluminium profielvelgensora raceremmencarbon voorvorkblocage-wielenschwalbe lugano banden 700 x 23c. Toe-clipsreflector voor en achtergewicht: 11,6kgframemaat: 59 cmkleur: zwart geel rood

300 28 Inch 59 Cm Heren 18v Vbrake Geel van Team | 25% korting. (art.83)

€ 591,25 van € 788,50

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Team 300 28 inch racefiets uitgevoerd met: aluminium 6061 frame18 shimano sora versnellingen (geïntegreerde shifters)sora compact tandwiel met hollowtech ii-bracketgeïntegreerde kopseriezwarte aluminium profielvelgensora raceremmencarbon voorvorkblocage-wielenschwalbe lugano banden 700 x 23c. Toe-clipsreflector voor en achtergewicht: 11,6kgframemaat: 59 cmkleur: zwart geel rood

Geslacht: heren
Verzendkosten: € 9,95

Levertijd: 1

Deel dit artikel:

Categorie: Racefiets
Merk: Team
Winkel: Internet-bikes
Artikel: 83

Beoordeling: 4.7 van 5 sterren
( Uit 234 beoordelingen )

Anderen bekeken ook:

De Ideal Intempo racefiets heeft een aluminium 7005 frame.De fiets beschikt over een Shimano Sora remsysteem en 28 inch wielen. De Shimano RD-2300 16 versnellingen zorgen ervoor dat u iedereen voorblijft!Deze uitvoering is verkrijgbaar in het white/blue.
€ 1.299,00 € 499,00
62% korting
De Ideal Onroad Soara is een stoere racefiets om te zien, met een alluminium frame en een carbon voorvork in de kleur zwart. Deze racefiets heeft een Shimano Sora schakelsysteem met 18 versnellingen en een Shimano Claris raceremhoef voor optimaal remvermogen. Verder beschikt deze fiets over Shimano Sora shifters.
€ 1.099,00 € 549,00
50% korting
De Ideal Stage 700C is een mooie goed afgemonteerde racefiets. Met deze fiets kunt u lekker iedere week uw tocht maken. Dat komt mede door de volledig Shimano afmontage.De fiets beschikt over een licht gewicht aluminium frame waardoor de fiets maar 10kg weegt. Het schakelsysteem is compleet van shimano Tiagra. De schifters van Shimano zorgen er voor dat de 20 versnellingen soepel schakelen. Als u snel fiets wilt u ook snel stil staan, daar zorgen de race remhoeven voor op het moment dat deze aangrijpen op de dubbelwandige aluminium velgen. De fiets is leverbaar in de kleur wit.Pluspunten:+ Shimano Tiagra+ Gewicht van 10Kg+ Shifters in de remhendel+ Aluminium frameIn de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.
€ 1.799,00 € 699,00
61% korting
De Ideal Stage Race Race is een mooie goed afgemonteerde racefiets. Met deze fiets is kunt u lekker iedere week uw tocht maken. Dat komt mede door de volledig Shimano afmontage.De fiets beschikt over een licht gewicht aluminium frame waardoor de fiets maar 10kg weegt. Het schakelsysteem is compleet van shimano Tiagra. De schifters van Shimano zorgen er voor dat de 20 versnellingen soepel schakelen. Als u snel fiets wilt u ook snel stil staan, daar zorgen de race remhoeven voor op het moment dat deze aangrijpen op de dubbelwandige aluminium velgen. De fiets is leverbaar in de kleur wit.Pluspunten:+Shimano Tiagra+Gewicht van 10Kg+Shifters in de remhendel+Aluminium frameIn de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.
€ 1.799,00 € 699,00
61% korting
De Ideal Streamlite Race is de perfecte racefiets voor de beginnende wielrenner. Dat komt mede door de scherpe prijs en doordat de fiets volledig shimano afgemonteerd is.De fiets beschikt over een licht gewicht aluminium frame waardoor de fiets maar 11kg weegt. Het schakelsysteem is compleet van shimano Tourney. De schifters van Shimano zorgen er voor dat de 21 versnellingen soepel schakelen. Als u snel fiets wilt u ook snel stil staan, daar zorgen de race remhoeven voor op het moment dat deze aangrijpen op de dubbelwandige aluminium velgen. De fiets alleen leverbaar in de kleur zwart.In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.
€ 1.199,00 € 449,00
63% korting