Mbm - Pulse 28 Inch 55 Cm Heren 7v V-brakes Zwart
Mbm - Pulse 28 Inch 55 Cm Heren 7v V-brakes Zwart
€ 1.710,95
€ 1.282,50
25% korting

De laatste jaren is de verkoop van de E-bike of Elektrische fiets enorm gegroeid. Er zijn veel leuke nieuwe modellen bijgekomen, de prijs van elektrische fietsen is sterk gedaald en ook is de kwaliteit van de gebruikte materialen enorm verbeterd. Zo werden er eerst lood-accu's en NiCd-accu's gebruikt, vooral omdat deze goedkoper waren. Tegenwoordig zijn de meeste fietsen voorzien van NiMH-accu's of Li-ion-accu's en de nieuwste elektrische fietsen gebruiken de LFP-accu. De plaatsing van de accu is belangrijk voor het comfort tijdens het fietsen en hoe de fiets aanvoelt tijden het fietsen. Zo zijn er 3 veel voorkomende manieren om een accu te plaatsen bij een elektrische fiets.

Accu geplaatst in of aan de onderste framebuis Deze accu wordt vaak geplaatst in combinatie met achterwielmotoren. Een groot voordeel van deze oplossing is dat het bewicht van de accu en motor optimaal verdeeld is. Ook ziet de elektrische fiets er bij gebruik van deze oplossing nog steeds uit als een normale fiets. Je moet er echter wel rekening mee houden dat deze accu's niet losgekoppeld kunnen worden en daarom moet er in de buurt van de stalling van de fiets een aansluiting beschikbaar zijn waarmee de fiets opgeladen kan worden.

Accu geplaatst achter de zadelbuis
Als de accu achter de zadelbuis is geplaatst dan wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een framemotor. Grote voordeel van deze constructie is dat het zwaartepunt laag blijft wat de stabiliteit van de fiets ten goede komt. Maar om deze constructie te maken moet het frame verlengd worden.

De accu op of in de bagagedrager Als de accu op of in de bagagedrager geplaatst wordt dan is dit vaak in combinatie met een voorwielmotor. Het grote voordeel van deze plaatsing is dat de accu vaak demontabel is zodat je bij de stalling van de fiets niet per se een oplaadpunt beschikbaar moet hebben. Doordat de accu los te koppelen is kun je deze gemakkelijk vervangen mocht de accu stuk gaan. Een groot nadeel van de plaatsing op of in de bagagedrager is dat het gewicht van de accu en de hoge plaatsing van de accu vaak te voelen is tijdens het fietsen wat nadelig kan zijn voor de wegligging van de fiets.

Een Elektrische herenfiets kopen met flinke korting
De prijs van een elektrische herenfiets is de afgelopen jaren flink gedaald. Door de toegepaste materialen en grote vraag is de prijs al flink afgenomen in vergelijking met een aantal jaren geleden. Maar op fietsenwinkeltje.nl vind je dagelijks leuke acties en aanbiedingen waarbij je extra veel kunt besparen op de aanschaf van een elektrische herenfiets. Zo kun je de laatste nieuwe modellen in het overzicht vinden met vaak flink veel korting. Een elektrische herenfiets koop je dan ook via onze website zodat je zeker weet dat je niet teveel moet betalen voor de mooiste nieuwe fietsen. Neem eens een kijkje in het overzicht en maak gebruik van de vele leuke acties en aanbiedingen. Soms is er een kortingscode beschikbaar waarbij je extra kunt besparen. Ook is het mogelijk dat er op bepaalde types en merken een actie beschikbaar is waarbij er op dat merk of type extra veel korting wordt gegeven.