123damesfietsen

  • Geldig vanaf: 01-01-2015
  • Geldig tot: 04-12-2021
Een rijk aanbod aan diverse kortingen op de actiepagina van 123damesfietsen! Klik, shop en pak je voordeel!

123damesfietsen.nl is onderdeel van 123-fietsen. Met een fysieke winkel in Eindhoven en 5 verschillende webwinkels op het internet. De showroom in Eindhoven heeft een oppervlak van 1100m2 waar de meeste modellen te bekijken zijn. Ook is het mogelijk om de bestelde fiets af te halen in Eindhoven. Voor elke doelgroep is er een website beschikbaar waar de meeste fietsen te bestellen zijn. Als de fiets op voorraad is dan heb je deze meestal al na 1 dag in huis. Op de websites worden fietsen aangeboden van populaire merken zoals: Giant, Cortina, Sparta, BSP, Puch en Ghost.

Over de website 123damesfietsen.nl
Op de website van 123damesfietsen vind je een uitgebreid overzicht van de laatste nieuwe modellen en populaire trends op het gebied van damesfietsen. Je kunt eenvoudig een selectie maken en zoeken naar het gewenste model. Er is een zoekfunctie waarmee je snel kunt zoeken op kleur, framemaat en type fiets zodat je in een paar klikken een overzicht krijgt van de fietsen die interessant zijn. natuurlijk is het altijd mogelijk om contact op te nemen met het team van 123-fiets zodat men je kan helpen met vragen en advies.

Bestellen bij 123damesfietsen
Het bestellen van een fiets is gemakkelijk en snel, na het vinden van het juiste model kun je met een paar klikken de fiets bestellen en als deze voorradig is dan ontvang je hem de volgende dag al thuis. Natuurlijk kun je ook langs gaan bij de showroom om eerst even de gewenste fiets te testen voordat je overgaat tot de aankoop.

123damesfietsen korting
Op deze overzichtspagina vind je elke dag de laatste nieuwe acties en aanbiedingen van damesfietsen bij 123damesfietsen.nl. Ook vind je op fietsenwinkeltje.nl een compleet overzicht van alle beschikbare modellen damesfietsen van deze webwinkel en vele anderen waardoor je snel en gemakkelijk kunt vergelijken. Bestel nu de laatste nieuwe modellen damesfietsen met flinke korting.Bekijk alle 123damesfietsen kortingscodes
KLIK HIER VOOR DE KORTING
  • Geldig vanaf: 2016-09-04
  • Geldig tot: 2017-01-01
Profiteer nu van extra veel korting bij 123damesfietsen. Met deze actie bespaar je 60% op heel veel artikelen!